Nosaltres

Qui som:

Som un despatx ubicat a Terrassa, amb més de 25 anys d’experiència en l’assessorament a empreses, autònoms i particulars. Comptem amb un equip de professionals amb dilatada experiència a cadascuna de les àrees d’actuació; abastant les especialitats de fiscal, comptable, laboral i mercantil. El nostre equip està format per assessors, economistes, graduats socials i experts financers.

Treballem juntament amb els nostres clients, valorant les seves inquietuds i oferint els nostres serveis a la mida de les seves necessitats. Sempre fixant com a objectiu que puguin centrar els seus esforços en la pròpia activitat empresarial. 

Al nostre despatx som conscients de l’evolució del mercat, cada cop més canviant i amb diferents maneres de treballar. Apostem per la implementació de les noves tecnologies i la digitalització de tots els processos.

Oferim servei presencial a les nostres oficines, com online si es prefereix. Per nosaltres la comunicació amb el client és un punt clau, ja que considerem que ha de ser propera i freqüent, buscant adaptar-nos a la necessitat del client.

Serveis

Assessorament, innovació i compromís

Contacte