Avís Legal

Informació General

El titular del lloc web https://egaraempresarial.com/ és EGARA AMBIT EMPRESARIAL S.L., amb NIF B02842078 i domicili situat a PL MOSSEN JACINT VERDAGUER, 12 5º 2ª, 08221, TERRASSA, (Barcelona).

Amb l’ànim que l’ús del lloc web s’ajusti a criteris de transparència, claredat i senzillesa, EGARA AMBIT EMPRESARIAL S.L. informa l’usuari que qualsevol suggeriment, dubte o consulta sobre el present Avís Legal o qualsevol altre document informatiu del lloc web serà rebut i resolt mitjançant el contacte amb EGARA AMBIT EMPRESARIAL S.L., a través de la adreça de correu electrònic: egara@egaraempresarial.com

Propietat Intel·lectual

Tots els continguts que es mostren en aquest lloc web, i en especial dissenys, textos, imatges, logotips, icones, noms comercials, marques o qualsevol altra informació susceptible d’utilització industrial i/o comercial estan protegits pels corresponents drets d’autor, no permetent la seva reproducció, transmissió o enregistrament d’informació llevat d’autorització prèvia del titular, EGARA AMBIT EMPRESARIAL S.L. No obstant això, l’usuari podrà utilitzar la informació facilitada per gestionar el seu comanda i les dades de contacte corresponents.

Enllaços

EGARA AMBIT EMPRESARIAL S.L. no assumeix cap responsabilitat sobre els enllaços cap a altres llocs o pàgines web que, si s’escau, poguessin incloure’s en aquest, ja que no té cap tipus de control sobre els mateixos, pel que l’usuari accedeix sota la seva exclusiva responsabilitat al contingut i en les condicions d’ús que regeixen en els mateixos.

Contacte